Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä! Viestintätoimisto Spring oy on tapahtuman kumppani, joka vastaa kaikista käytännön järjestelyistä, ohjelmasta, markkinoinnista ja mediayhteistyöstä.

Bild på Tuija Löfgrén, verksamhetsledare på Språkambassadörerna

Tuija Löfgrén

Kumppanuudet & sponsorit 

tuija.lofgren@kielilahettilaat.fi
Puh. +358 50 537 9571

Yhteistyökumppanit

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla.

Info Pohjola on Pohjoismaiden ministerineuvoston neuvontapalvelu. Annamme tietoa ja neuvomme muuttamiseen, työskentelyyn, opiskeluun, tukijärjestelmiin ja yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kielilähettiläät ry järjestää kielilähettiläsvierailuja kouluihin tavoitteenaan inspiroida molempien kansalliskielien opiskeluun ja käyttämiseen.

Nordplus-ohjelmat mahdollistavat kehittämistoimintaa varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen.

Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Islanti sekä Ahvenanmaa, Färsaaret ja Grönlanti tekevät virallista pohjoismaista yhteistyötä Pohjoismaiden ministerineuvostossa ja Pohjoismaiden neuvostossa.

Pohjoismainen kulttuuripiste on Pohjoismaiden ministerineuvoston alainen laitos. Pyrimme vahvistamaan kulttuurialan yhteistyötä ja lisäämään pohjoismaisen kulttuurin tunnettuutta Suomessa.

Vuonna 1924 perustettu Pohjola-Norden ry on Suomen ainoa kansalaisjärjestö, jonka päätehtävänä on pohjoismainen yhteistyö ja Pohjoismaiden tunnetuksi tekeminen Suomessa.

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto on puoluepoliittisesti sitoutumaton nuorisojärjestö, jonka tavoitteena on edistää pohjoismaista yhteistyötä ja luoda kohtaamisia eri puolilta Pohjolaa tulevien nuorten välillä.

Svenska nu -verkosto on palkittu sillanrakentaja, jonka tavoitteena on edistää osallistavaa, kaksikielistä Suomea.

Ålands landskapsregering och Ålands representation i Helsingfors vill öka kännedomen om Åland och självstyrelsen. Med Ålandsdagen i skolan hoppas vi särskilt nå ut till skoleleverna. Ålandsdagen i skolan sammanfaller med Nordens dag den 22 mars 2024.

Tule yhteistyökumppaniksi!

Haluaisitko tehdä kanssamme yhteistyötä tai sponsoroida tapahtumaa? 

Tuija Löfgrén

tuija.lofgren@kielilahettilaat.fi
Puh. +358 50 537 9571

Kiitos tapahtuman tukijoille!

Svenska kulturfonden tukee tapahtumaa.